Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Prezentare generala
Acasa >>Prezentare generala

Administratorul BROKER ASIST – ASISTENT IN BROKERAJ LTD. a acumulat o experienta in domeniu de peste 16 ani in cadrul activitatii desfasurate anterior la firma BROKER ASIG – Broker de Asigurare SRL (cod unic RBK-032 / 10.04.2003) inca de la data infiintarii sale (23.04.1999) fiind inmatriculat ulterior in Jurnalul Asistentilor in Brokeraj Persoane Fizice sub nr.RAF-128711 / 28.01.2008. Incepand din data de 10.01.2016 a inceput colaborarea cu firma PSG Insurance Broker SRL (cod unic RBK-113 / 04.10.2003) fiind actualmente inmatriculat in Jurnalul Asistentilor in Brokeraj Persoane Juridice sub nr.RAJ-403758 / 07.01.2016 autorizat sa activeze pe toate formele de asigurare existente in piata de profil in baza asigurarii unei pregatiri profesionale continue .

Brokerul de asigurare PSG Insurance Broker SRL a fost membru cu drepturi depline în cadrul Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta în Asigurari din România (U.N.S.I.C.A.R.) si membru corespondent la Bureau International des Producteurs d''Assurances et de Réassurances (B.I.P.A.R.). Actualmente este membru fondator al Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare si Reasigurare (P.R.B.A.R.). Astfel, ne obligam sa respectam toate principiile stipulate în cadrul unui COD ETIC .

Ca si operator independent în piata asigurarilor, efectuam managementul riscurilor pentru Clientii nostrii si oferim în consecinta consultanta în domeniul asigurarilor, punând în acord diferentele de interese dintre Asigurator (compania de asigurare) si Asigurat (Client) .

Pe baza unui mandat de reprezentare sau a unei scrisori de imputernicire, în calitate de broker de asigurare si reprezentând interesele Clientului, adaptam contractele de asigurare la necesitatile sale reale.


 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions