Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Asigurari de viata

 • Asigurarea de viata pe termen limitat ofera protectie financiara familiei dvs. (sau altor beneficiari) în cazul nefericit al unui deces. Se poate încheia pe o perioada de minimum 5 ani. Prima de asigurare platita depinde de Suma Asigurata dorita, vârsta, sex, ocupatie, stare de sanatate.

 • Asigurarea de viata necesara contractarii unui credit este o asigurare de viata pe termen limitat care poate sa va fie ceruta de banca pentru acoperirea riscului de deces din orice cauza.

 • Asigurarea de viata pe termen nelimitat va permite posibilitatea de a lasa mostenire o suma de bani la aparitia decesului . Perioada de asigurare dureaza pâna la sfârsitul vietii.

 • Asigurarea mixta de viata va permite achizitia unei Sume Asigurate garantate (care creste treptat prin capitalizarea unei parti a primelor de asigurare platite de dvs.) pe care sa o aveti la dispozitia dvs. la sfârsitul perioadei de asigurare sau a familiei în cazul producerii decesului dvs. pe durata contractului.

 • Asigurarea mixta redusa va ofera posibilitatea de a va garanta un anumit capital pentru un moment special din viata dumneavoastra (când aveti nevoie de o suma mai mare de bani pentru o masina, casa, pensie suplimentara).

 • Asigurarea de tip pensie este o asigurare mixta redusa care va garanteaza un nivel minim al unei rente de pensie suplimentara celei garantate prin pensia sociala de stat.

 • Asigurarea de tip student (renta de studii) va permite asigurarea financiara a viitorului copiilor sau nepotilor dvs. prin garantarea unor rente (capitalizabile) pe care acestia sa le încaseze pe perioada studiilor superioare (dar nu neaparat pentru studii) chiar daca la acel moment, dvs. ca si contractant al asigurarii, nu mai sunteti apt de munca sau în viata.

 • Asigurarea de tip zestre (dota) va permite posibilitatea sa le oferiti copiilor sau nepotilor dvs. un cadou de nunta printr-o Suma Asigurata garantata capitalizabila evitând riscul de a nu fi pregatiti la momentul respectiv.

 • Anuitatile reprezinta contracte pe care le puteti încheia la sfârsitul unor asigurari cu capitalizare prin care aveti posibilitatea sa va încasati capitalul acumulat sub forma unor rente de o anumita frecventa pe o durata determinata sau nedeterminata.

 • Asigurarea de tip Unit–Linked (UL) va permite accesul pe pietele interne si internationale de capital prin cumpararea unor unitati de fond în programe de investitii cu diferite structuri ale activelor (actiuni, obligatiuni, piata monetara).

 • La toate liniile de asigurare de mai sus pot fi atasate clauze suplimentare pentru urmatoarele riscuri: deces din orice cauza, deces din accident, invaliditate permanenta (din accident si/sau boala), invaliditate temporara (din accident si/sau boala), clauze medicale de invaliditate temporara (din accident si/sau boala): spitalizare, convalescenta, interventii chirurgicale, fracturi, medicamente, proteze/orteze, etc. Majoritatea contractelor ofera posibilitatea de a atasa o clauza de scutire de la plata primelor în cazul aparitiei unei invaliditati permanente.

 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions