Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Asigurarile de Raspundere a Carausului fata de Marfa sau Calatori

Asigurarile de Raspundere a Carausului fata de Marfa sau Calatori va ofera protectie la raspunderea angajata de organizatia dvs. în calitate de utilizator al vehiculelor respective pentru pagube produse marfii si/sau calatorilor transportati prin accidente de vehicule în România si/sau în strainatate:

  • asigurarea raspunderii civile a carausului rutier fata de marfa transportata si/sau calatorii transportati pe traseele de circulatie rutiera autorizate si în statiile acestora.

  • asigurarea raspunderii civile a carausului feroviar fata de marfa transportata si/sau calatorii transportati pe traseele de circulatie feroviara autorizate si în statiile lor.

  • asigurarea raspunderii civile a carausului naval (fluvial / maritim) fata de marfa transportata si/sau calatorii transportati pe traseele de circulatie fluviala si/sau maritima autorizate si în porturile de acostare.

  • asigurarea raspunderii civile a carausului aerian fata de marfa transportata si/sau calatorii transportati în timpul zborurilor desfasurate în spatiul aerian autorizat si în aeroporturi special amenajate.

Se pot încheia subanual sau anual.


 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions