Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Beneficii pentru Angajati (Employee Benefits)

  • Asigurarea de viata pe termen limitat acopera riscul de deces din orice cauza al angajatilor dvs. si ofera protectie printr-o Suma Asigurata platita beneficiarilor acestora.

  • Asigurarea mixta de viata va permite achizitia unei Sume Asigurate garantate pe care sa o puneti la dispozitia angajatului la sfârsitul perioadei de asigurare sau a familiei acestuia în cazul producerii decesului pe durata contractului.

  • Asigurarea mixta redusa va ofera atât organizatiei dvs. cât si angajatilor dvs., posibilitatea de a constitui un fond de economii garantat angajatilor pe termen limitat.

  • Asigurarea tip pensie este o asigurare mixta redusa care se încheie pâna la vârsta de pensionare a angajatilor dvs., finalizându-se în rente de pensie suplimentara celei garantate prin pensia sociala de stat.

  • Asigurarea de tip Unit-Linked (UL) va permite accesul pe pietele interne si internationale de capital prin cumpararea unor unitati de fond în programe de investitii cu diferite structuri ale activelor (actiuni, obligatiuni, piata monetara) cu scopul de a oferi angajatilor un fond de economii sau o pensie suplimentara.

  • La toate liniile de asigurare de mai sus pot fi atasate clauze suplimentare pentru urmatoarele riscuri: deces din orice cauza, deces din accident, invaliditate permanenta (din accident si/sau boala), invaliditate temporara (din accident si/sau boala), clauze medicale de invaliditate temporara (din accident si/sau boala): spitalizare, convalescenta, interventii chirurgicale, fracturi, medicamente, proteze/orteze, etc.

  • Asigurarea privata de sanatate ofera accesul angajatilor dvs. la servicii medicale si farmaceutice de calitate superioara în unitati medicale private sau rezerve cu confort sporit administrate privat. Primele de asigurare sunt deductibile în limita echivalentului a 200 euro anual. Se poate încheia de catre angajator doar sub forma nominala, anual sau multianual.

  • Asigurarea de accidente de munca si/sau boli profesionale va ofera protectie la producerea riscurilor de deces, invaliditate permanenta si/sau temporara pe baza unor indemnizatii stabilite în prealabil, pe durata programului de lucru, în România si/sau strainatate. Se poate încheia de catre angajator sub forma nominala sau nenominala, subanual, anual sau multianual.

  • Asigurarea de accidente si/sau boli va ofera protectie la producerea riscurilor de deces, invaliditate permanenta si/sau temporara pe baza unor indemnizatii stabilite în prealabil, atât pe durata programului de lucru cât si în timpul liber, în România si/sau strainatate. Se poate încheia de catre angajator sub forma nominala sau nenominala, subanual, anual sau multianual.

  • Asigurarea de asistenta turistica (medicala la plecari în strainatate) va ofera protectie la producerea unor accidente si/sau contractarea unor boli în timpul calatoriei. Se poate încheia de catre angajator, individual sau pe grupuri de persoane, pentru deplasare în interes de servici (oameni de afaceri, soferi profesionisti, sportivi de performanta, prestare de munca pe baza de contract, etc.), subanual (zile/luni) ori anual.


 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions