Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Persoane Fizice
Acasa >>Servicii >>Persoane Fizice

Pasi succesivi:

 • Elaborarea împreuna cu Clientul a unei analize succinte a necesitatilor sale reale de acoperire vis a vis de expunerea sa generala la riscuri, în functie de modul de organizare a vietii sale private (familia) si profesionale (ocupatia).

 • Stabilirea liniilor de asigurare care corespund necesitatilor identificate mai sus (asigurarea de deces, asigurarea mixta de viata, asigurarea de pensie privata, asigurarea de locuinte, asigurarea auto, pachete de asigurari de locuinte si auto, asigurari de raspunderi profesionale, etc.).

 • Prezentarea pe întelesul Clientului a unei analize comparative a tipurilor de produse selectate la mai multi asiguratori de pe piata, din punct de vedere al indicatorilor tehnici (conditii, prime), de imagine (brand, actionariat, retea teritoriala, etc.) si, eventual, daca se manifesta interes,  financiari (cf. Raportului CSA).

 • Recomandarea produsului care corespunde optim situatiei descrise.

 • Încheierea contractelor de asigurare ale Clientului cu Asiguratorii la care s-au adjudecat ofertele de asigurare respective.

 • Administrarea derularii contractelor, prin anuntarea din timp a termenelor de plata aferente primelor de asigurare.

 • Monitorizarea permanenta a reducerii sau cresterii riscurilor asigurate, prin elaborarea unor note explicative.

 • Acordarea asistentei permanente Clientului asigurat în caz de dauna, prin: notificarea prompta si corecta a Asiguratorului si consilierea în obtinerea cât mai rapida a solicitarilor de despagubire.

 • Informarea la cererea Clientului despre: stadiul si evolutia pietei asigurarilor, aparitia sau dezvoltarea unor produse de asigurare si schimbarile în legislatia asigurarilor, lucruri care conduc la adaptarea permanenta a analizei necesitatilor sale.

 • Conform legii, noi raspundem profesional de orice prejudicii care pot fi aduse Clientului nostru din neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a atributiilor care ne revin.

 • Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul protecției persoanelor fizice și libera circulație a acestor date (GDPR), va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context este necesar să actualizăm acordul dvs. pentru prelucrarea datelor pe care ni le furnizați. Pentru a primi în continuare informații importante din partea BROKER ASIST LTD. SRL și după data de 25 mai, vă rugăm să accesați butonul de mai jos, să citiți și să acceptați noul acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Durează doar un minut să actualizați acordul și să rămânem în contact cu dvs. în scopul de a vă oferi cele mai bune servicii, fără să mai urmați nici un alt pas suplimentar. Vă asigurăm că vă vom transmite doar informări interesante, iar datele dvs. sunt în deplină siguranță. Click și actualizează acord


 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions