Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Asigurarile Complexe (Pachete)

Asigurarile Complexe (Pachete)

 • asigurarea bunurilor detinute împreuna cu asigurarea Business Interruption (BI), în România si/sau în strainatate

 • asigurarea banilor şi/sau valorilor pe urmatoarele sectiuni: in seifuri, tezaure, containere, casete de valori, bancomate etc. (I), asupra operatorilor sau casierilor în perioada de lucru cu clienţii la ghişee (II) şi/sau pe timpul transportului cu autovehicule (III), în România si/sau în strainatate

 • asigurarile Tehnice sunt asigurari speciale de tip „toate riscurile”:
  • asigurarea lucrarilor de constructii-montaj pe urmatoarele sectiuni: pagube materiale (I), raspundere civila fata de terti (II) si întârzierea afacerii ca urmare a depasirii termenului de executie a lucrarii (III). Perioada de asigurare este corelata cu durata efectiva a lucrarii si se poate prelungi, la cerere, cu perioada de garantie si/sau postgarantie.
  • asigurarea echipamentelor electronice pe urmatoarele sectiuni: pagube materiale (I), date si suporturi de date (II) si costuri suplimentare de operare (III). Se poate încheia subanual sau anual.
  • asigurarea avariilor accidentale aplicabila pentru masini, masini-unelte, utilaje, echipamente, agregate, motoare, instalatii sau linii tehnologice, precum si orice alte bunuri care se pot asimila acestora, prin care asiguratorul se angajeaza sa plateasca despagubiri pentru cazurile de avariere fizica brusca si neasteptata, ce necesita reparatii sau înlocuire si care rezulta din situatii expres mentionate în polita. Se poate încheia subanual sau anual.
   Toate aceste asigurari tehnice pot avea valabilitate în România si/sau strainatate.
 • asigurarea de tip BUCHET AUTO cuprinde: asigurarea CASCO inmatriculabil, asigurarea raspunderii carausului rutier fata de marfa transportata si / sau calatorii transportati si asigurarea CARTE VERDE cu valabilitate din România în strainatate si înapoi, etc.

 • asigurarea mijloacelor de transport (feroviar / naval / aerian) la producerea riscurilor de avarii si/sau furt împreuna cu asigurarea de Raspundere a acestora fata de terti în trafic (feroviar / naval / aerian), în România si/sau în strainatate.

 • asigurarea Industrial All Risks cuprinde asigurari patrimoniale, structurate în functie de specificul activitatii desfasurate de organizatia dvs., în România si/sau în strainatate.

 • asigurarea IMM cuprinde asigurari patrimoniale destinate Întreprinderilor Mici si Mijlocii si structurate în functie de specificul activitatii desfasurate de organizatia dvs.: asigurarea bunurilor, asigurarea echipamentelor electronice, asigurarea masinilor, utilajelor si instalatiilor pentru cazurile de avarii accidentale, asigurarea pierderilor financiare generate de întreruperea activitatii din riscurile asigurate pe sectiunile de mai sus, asigurarea banilor si/sau valorilor, asigurarea raspunderii civile a prepusilor dvs. fata de terti si asigurarea angajatilor la producerea accidentelor, în România si/sau în strainatate.

 • asigurarea colectiva a membrilor asociatiilor de vanatoare si/sau pescuit sportiv la producerea accidentelor si la raspunderea civila fata de terti angajata prin specificul sportului respectiv in Romania si/sau în strainatate

 • asigurarea colectiva a pompierilor civili la producerea accidentelor si la raspunderea civila fata de terti angajata prin specificul activitatii respective in Romania si/sau in strainatate

 • asigurarea persoanelor aflate in autovehicule la producerea accidentelor si a pagubelor la bunuri si bagaje personale in Romania si/sau în strainatate

 • asigurarea calatorilor pe timpul transportului rutier / feroviar / naval / aerian la producerea accidentelor, a pagubelor la bunuri si bagaje personale si a cheltuielilor ocazionate de  transportul călătorului decedat ca urmare a unui accident in Romania si/sau în strainatate

 • asigurarile Complexe Bancare va ofera protectie la o serie de riscuri speciale structurate în functie de specificul activitatii bancare, în România si/sau în strainatate:
  • asigurarea complexa bancara (BANKERS BLANKET BOND)
  • asigurarea cardurilor, documentelor cu regim special si cheilor

 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions