Skip Navigation Links
Prezentare generala
ServiciiExpand Servicii
Linii de asigurareExpand Linii de asigurare
Informatii suplimentareExpand Informatii suplimentare
CariereExpand Cariere
 
 
Asigurarile de Raspunderi Civile Legale (delictuale)

Asigurarile de Raspunderi Civile Legale (delictuale) fata de terti va ofera protectie prin evitarea micsorarii propriului patrimoniu, ca urmare a angajarii raspunderii civile a dvs. fata de persoanele pagubite, în România si/sau strainatate :
  • asigurarea raspunderii civile a persoanei fizice fata de terti , pentru fapta proprie (faptele ilicite comise cu vinovatie, dar fara intentie de dvs.)

  • asigurarea raspunderii membrilor familiei fata de terti , pentru faptele lor sau ale copiilor minori

  • asigurarea raspunderii proprietarului de animale fata de terti , pentru prejudicii cauzate de   lucruri sau animale aflate în paza sa juridica

  • asigurarea raspunderii proprietarului imobilului fata de terti , pentru prejudicii cauzate de ruinarea edificiului (darâmarea completa si orice dezagregare a unei parti din imobil care provoaca prejudicii altei persoane, ca urmare a lipsei de întretinere sau a unui viciu de constructie).

  • asigurarea raspunderii chiriasului fata de proprietarul bunului închiriat , pentru prejudicii cauzate de utilizarea acestuia (ex. explozia conductei de gaze ca urmare a manipularii defectuoase a gazelor la instalatiile imobilului, inundarea imobilului închiriat din culpa chiriasului, etc.).
    Se pot încheia subanual, anual sau multianual.

  • asigurarea raspunderii proprietarului de imobile fata de chiriasii sai, pentru prejudicii cauzate de proprietar,  persoanelor fizice sau juridice , cu care a încheiat contracte valabile de închiriere, ca urmare a unor fapte săvârşite din culpa sa, prin care devine răspunzător în baza contractului de închiriere.


 
 
         

 Developed by  Developed by Ideal Solutions